El Campus Docent Sant Joan de Déu obre les seves portes als futurs estudiants

  • Publicado el 24 de abril de 2019

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Un any més, entre febrer i juny, el Campus Docent organitza activitats de captació per despertar l’interès i presentar els seus ensenyaments.

Un dels actes que aplega més persones interessades en estudis superiors és el Saló de l’Ensenyament de Barcelona, que es realitza anualment. Aquest darrera edició s’ha celebrat entre els dies 20 i 24 de març i el Campus Docent ha estat present dins de l’estand de la Universitat de Barcelona amb l’objectiu de donar a conèixer el pla d’estudis del Grau en Infermeria

Més de 280 futurs estudiants van interessar-se en aquest ensenyament pel proper curs 2019/2020. Com a novetat, aquest any s’ha lliurat als assistents un nou díptic informatiu, tot convidant-los a assistir a la Jornada de Portes Obertes.

Les activitats informatives per a futurs estudiants s’iniciaren el passat 28 de febrer amb la primera Jornada de Portes Obertes per als estudis de Cicles Formatius de Grau Mitjà en Tècnic en Cures Auxiliar d'Infermeria Presencial, de Grau Mitjà en Técnico en Cuidados Auxiliares de Enfermería Virtual i de Grau Superior en Tècnic en Documentació i Administració Sanitàries, amb la novetat que aquest any la jornada es va poder seguir per streaming. 

La propera Jornada de Portes Obertes de Cicles es realitzarà demà 25 d’abril a les 18:30h. Aquesta activitat permet un primer contacte amb l’equip del Campus Docent Sant Joan de Déu, l’intercanvi de dubtes i assessorament acadèmic i una visita per les instal·lacions del centre.

En relació al Grau en Infermeria, el passat 10 d’abril va tenir lloc la Jornada de Portes Obertes, en torn de matí i tarda. Durant la jornada els assistents van poder conèixer el pla d’estudis de grau, les seves sortides a nivell laboral, les estades a l’estranger i el procés de nou ingrés. 

Les activitats de captació finalitzaran el 12 de juny amb la Jornada de Portes Obertes per a Màsters i Postgraus, adreçada a tots els futurs estudiants del curs 2019/20.

Durant aquestes jornades el Campus Docent obre les seves portes per donar a conèixer el centre i el projecte educatiu, i facilitar la màxima informació sobre les característiques dels estudis que s'hi imparteixen, les sortides professionals, els serveis que s'ofereixen i els diversos processos d'admissió i preinscripció. També s'ofereix assessorament personalitzat sobre qüestions relatives a l'ensenyament i al funcionament del centre.

Per a molts estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius aquestes jornades representen una oportunitat per conèixer de primera mà el que fins aquell era només una idea: els estudis superiors.

Galeria fotogràfica


 

Institucional