El Campus Docent Sant Joan de Déu participa al Congrés Internacional de Medicina Tradicional Xinesa de Beijing

  • Publicado el 03 de juliol de 2017

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Els Srs. Josep Maria Charles i Emma Albià, del Màster de Medicina Tradicional Xinesa impartit pel Campus Docent, varen presentar dues ponències al 5è Congrés Internacional de Medicina Tradicional Xinesa per Infermeria de Beijing (Xina).

Els dies 12 i 13 de juny es va celebrar a la cuitat de Beijing el “Fifth Beijing International Training and Field Study of Traditional Chinese Medicine Nursing Care”. Des del Màster de Medicina Tradicional Xinesa del Campus Docent Sant Joan de Déu, es van presentar dues ponències a càrrec dels professors Emma Albià “Traditional Chinese Medicine. A western View” i Josep Maria Charles “Cupping Therapy. Clinical practice of the Master degree in Traditional Chinese Medicine. Our experience”. Les dues ponències van despertar molt d’interès entre els assistents al congrés, ja que van poder veure com s’aplica la pràctica de la Medicina Tradicional Xinesa a Occident. 

El congrés va donar l’oportunitat d’intercanviar opinions i experiències entre diferents infermers/es amb l’objectiu de millorar l’aplicació de les pràctiques de Medicina Tradicional Xinesa dins de l’assistència diària.

El dimarts 13 de juny els assistents al congrés van tenir l’oportunitat de realitzar una visita guiada per l’Hospital Guan Anmen, on van conèixer diferents tractaments amb ventoses utilitzats pels Departaments d’Acupuntura i Obstetrícia, com ara el tractament per l’Herpes Zòster o el tractament post-part amb l’aplicació de ventoses. També es va poder visitar la Farmàcia de l’Hospital i la sala de cocció on es preparen els remeis segons la prescripció i la dosificació mèdica.

 
Màster