Campus Docent Sant Joan de Déu triat com a seu del Congrés de la SESSEP 2026

  • Publicado el 29 de abril de 2024

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Campus Docent Sant Joan de Déu ha estat seleccionat com a seu del Congrés de la Societat Espanyola de Simulació Clínica i Seguretat del Pacient (SESSEP) l'any 2026.

La SESSEP, amb la missió de millorar la seguretat clínica i el cuidat dels pacients mitjançant la promoció de la simulació clínica en totes les seves modalitats, ha trobat en el Campus Docent SJD un aliat compromès amb els seus valors fonamentals. La institució promou la difusió de la simulació clínica entre diversos perfils professionals, impulsa la investigació i el desenvolupament de metodologies docents, fomenta estàndards formatius i estableix xarxes nacionals i internacionals de professionals en simulació clínica.

 

El Campus Docent SJD compta amb un centre de simulació de primera línia, conegut com a SAVI-R, que té impacte en una àmplia gamma de programes formatius, des de Cicles Formatius de Grau Superior i Mitjà, Grau, Màsters, Postgraus, Formació Continua i fins a cursos externs adaptats a les necessitats dels clients. Totes les activitats de simulació al centre es regeixen pels estàndards de qualitat de la International Nursing Association of Clinical Simulation and Learning (INACLS).

 

Sota el lema per al Congrés "Simular el present, per construir el futur", el Campus reafirma el seu compromís amb la innovació en pràctiques clíniques i la seguretat del pacient a través de la simulació. Aquesta designació com a seu del Congrés de la SESSEP en 2026 és un reconeixement a l'excel·lència i lideratge del Campus en el camp de la simulació clínica.

 

El Congrés serà una oportunitat única per a professionals de la salut i experts en simulació clínica de tot el país per intercanviar coneixements, compartir millors pràctiques i promoure la millora contínua en l'atenció sanitària.

Institucional