El Campus Docent SJD exposa el repte del seu nou edifici al HUB Talent Metròpolis Barcelona

  • Publicado el 03 de desembre de 2021

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Aquest espai digital de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) permet acollir i projectar tota iniciativa creativa i innovadora de qualsevol sector per tal d'establir un vincle entre empreses i dur a terme projectes.

"Dissenyar un espai sostenible i intel·ligent que faciliti processos d'aprenentatge innovadors". Aquest és el repte del nou Campus Docent SJD. 

A partir del setembre de 2022, el Campus s’ubicarà en un edifici de nova construcció al Parc Sanitari de Sant Boi del Llobregat. El nou edifici ha aconseguit el segell de sostenibilitat i s’està dissenyant per potenciar processos d’ensenyament i aprenentatge flexibles, actius, participatius i innovadors per a la capacitació dels futurs i futures professionals de la salut i de l’àmbit social. Els espais de l’edifici s’adaptaran i facilitaran entorns de treball i de convivència pel professorat i l’alumnat. D’aquesta manera, el Campus vol afavorir el benestar de la seva comunitat educativa i també ser part activa del territori, entès com a context local, però amb una mirada dirigida cap a la internacionalització.

És per aquest motiu que busquem solucions i propostes que ens permetin dotar el Campus Docent de recursos materials i tecnològics que contribueixin a la sostenibilitat, la innovació educativa, la digitalització i la personalització del procés d’aprenentatge perquè esdevingui un referent en el sector educatiu, en el qual es facin visibles els valors de Sant Joan de Déu: hospitalitat, qualitat, respecte, responsabilitat i espiritualitat. 

Per mirar de donar solució a aquest repte, és on apareix HUB Talent, una eina digital amb la missió d'unir aquestes empreses amb altres empreses que poden aportar-hi solucions als seus reptes. Tot això amb la intenció de posicionar internacionalment l’àrea metropolitana de Barcelona com un node rellevant en les xarxes de fluxos d'innovació, talent i coneixement.

Innovació