El Campus Docent SJD, present al IX Congreso de la Sociedad Española de Simulación Clínica y Seguridad del Paciente

  • Publicado el 30 de novembre de 2021

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Diversos professionals del Campus han intervingut en les sessions i pòsters del congrés. 

Del 25 al 27 de novembre s’ha celebrat de manera semipresencial a Granada el IX Congreso de la Sociedad de Simulación Clínica y Seguridad del Paciente. Es tracta de la principal trobada nacional en l’àmbit de l'entrenament clínic i l’avaluació basada en simulació, on es reuneixen els sectors universitari, sanitari i empresarial per conèixer les últimes tendències i avanços en simulació i seguretat del pacient i establir sinergies per la difusió i l’avanç dels avantatges de l’aplicació de la simulació en entorns sanitaris.

En aquest privilegiat context, hi han intervingut diversos professionals del Campus Docent Sant Joan de Déu. El tècnic de simulació del Centre SAVI, Javier Mora, va presentar el pòster titulat "PAD: cura de heridas", on presentava un pad fabricat pels tècnics del SAVI i la percepció dels estudiants en la seva utilització.

Per altra banda, la professora i membre del comitè científic de la SESSEP, Mariona Farrés, va presentar l’estudi titulat Estudio de fiabilidad y validez de la adaptación española de "Debriefing Experience Scale", que forma part de la seva tesi doctoral. Representant el Campus, també va assistir-hi la professora Montserrat Lamoglia. A més, en una de les sessions també es va presentar un vídeo del Centre de Simulació SAVI, donant a conèixer les instal·lacions i la forma de treballar del centre.

Innovació