El Centre de Simulació de Sant Agustí rep dues visites internacionals

  • Publicado el 16 de novembre de 2018

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Les Dres. Ekaterine Kipiani (Geòrgia) i Adriana Inés González Quitián (Colòmbia) han visitat el centre de simulació el passat octubre.

L'objectiu d’aquestes visites internacionals, rebudes al Centre de Simulació de Sant Agustí i al Campus Docent, ha estat intercanviar experiències viscudes entre els tres centres, comparar i identificar els últims mètodes d'avaluació de les habilitats clíniques i simulacions; amb la finalitat de trobar sinergies entre les tres universitats per a futures col·laboracions.

La Dra. Ekaterine Kipiani és pediatra i responsable del centre per a l'entrenament d'Habilitats Clíniques de la "Caucasus International University (CIU)" de Tbilisi, Geòrgia, i la Dra. Andriana Inés González Quitián és ginecòloga i docent de l'àrea de simulació de la "Universidad Industrial de Santander (UIS)" de Bucaramanga, Santander – Colòmbia.

Gràcies a aquestes visites el Campus Docent Sant Joan de Déu té l'oportunitat de ser un centre europeu de trobada internacional.

Tot l'equip del Campus Docent agraeix a les Dres. Kipiani i González Quitián la seva visita i haver compartit experiències i coneixement.

Innovació