El Centre de Simulació Sant Agustí rep una visita de la Universitat de Sao Paulo (Brasil)

  • Publicado el 01 de abril de 2019

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La Dra. Luciana Mara Monti Fonseca va visitar el passat 16 de març el Centre de Simulació del Campus Docent Sant Joan de Déu.

La Dra. Monti va poder conèixer de primera mà el funcionament del Centre de Simulació Sant Agustí, acompanyada per professionals del Campus Docent. Durant la jornada, els responsables del centre van explicar-li com el Campus ha implementat la simulació com a metodologia per a entrenar els estudiants i professionals de la salut.

D'altra banda, la visita, també, va servir per intercanviar experiències, opinions, recursos i maneres d'implementar la simulació d'alta fidelitat; amb l'objectiu comú d'establir ponts de col·laboració entre les dues institucions.

La Dra. Luciana Mara Monti Fonseca és professora del Departamento de Enfermagem Materno-Infantil e Saúde Pública de la Universidad de Sao Paulo a Brasil. Al llarg de la seva carrera professional la Dra. Monti ha publicat diversos articles sobre la implementació de tecnologies educacionals i especialment en l'àmbit maternoinfantil. 

La Universidad de Sao Paulo (USP) és una de les tres universitats públiques de l'estat de Sao Paulo. És la universitat pública més gran de Brasil i està considerada la millor d'Iberoamèrica. Amb més de 75.000 estudiants, la USP compta amb 11 campus que ofereixen formació, recerca i cursos d’extensió universitària en totes les àrees de coneixement.

El Campus Docent agraeix l'interès mostrat en el Centre de Simulació i espera arribar a futurs acords de col·laboració.

A la fotografia la Dra. Monti juntament amb la Dra. Ester Insa, coordinadora del Centre de Simulació del Campus Docent.

Innovació