Cinc estudiants del Campus Docent Sant Joan de Déu guardonades amb el Premi Extraordinari de Grau i Màster per la Universitat de Barcelona

  • Publicado el 15 de juliol de 2022

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Aquest guardó reconeix els estudiants de la Universitat de Barcelona que han finalitzat els seus estudis amb una qualificació mitjana igual o superior a 9.

Les estudiants, recentment graduades, Andrea Hernández Nualart, Anna Martínez Vidal i Anna Martínez Peláez, han estat guardonades amb el Premi Extraordinari de Grau, després d'haver obtingut les qualificacions mitjanes més altes del Grau en Infermeria.

Per altra banda, l'Esther Artacho Guirado i la Marta Punyed Francisco, han estat guardonades amb el Premi Extraordinari de Màster pels millors expedients acadèmics del Màster Universitari en Atenció emocional a l'infant hospitalitzat segons el model Child Life i pel Màster Universitari d'Estudis Avançats en Exclusió Social respectivament.

La Universitat de Barcelona atorga premis extraordinaris cada curs acadèmic per als diferents ensenyaments oficials de grau i de màster que imparteix. En els premis extraordinaris poden concórrer els estudiants de la UB i dels centres adscrits que hagin finalitzat els seus estudis en qualsevol de les convocatòries establertes per al curs acadèmic corresponent, amb independència de l'any en què els hagin iniciat.

Des del Campus Docent Sant Joan de Déu volem felicitar a les nostres estudiants per aquest merescut premi i esperem que pugui gaudir-ne de molts més durant la seva etapa professional. Enhorabona!

Grau
Màster