Cloenda del 4t i 5è Curs de cuidadors/es de persones amb dependència

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.
cuidadors1.JPG

Cloenda del 4t i 5è Curs de cuidadors/es de persones amb dependència

  L'EUI I EL CENTRE DOCENT SANT JOAN DE DÉU DE BARCELONA: CADA COP MÉS COMPROMESOS  EN LA FORMACIÓ DE PERSONES IMMIGRANTS   El dia 1 de Juliol es va fer l'entrega de diplomes a la 4a y 5a promoció del Curs per a Cuidadors/es de persones amb dependència, en aquestes dues edicions els/les alumnes procedien de 13 països diferents. Aquesta activitat de formació, organitzada conjuntament amb Caritas, té la finalitat de qualificar als/a les alumnes per a la millora de la qualitat de l'atenció a la persona dependent i la humanització en el  tracte.  

Com en  edicions anteriors, l'entrega de diplomes es va convertir en una festa on alumnes, famílies,  professors/es, treballadors/es socials de Caritas, així com els càrrecs directius de les institucions que fan possible aquesta realitat, van compartir la satisfacció que dóna veure que el treball i l'esforç de tots, dóna els seus fruits i els/les alumnes surten realment molt ben preparats/des d'aquest curs.

 La conferència  de clausura de l'acte la va fer la Sra. Ana  Pérez, que s'ha incorporat recentment a l'Escola com a professora titular; la ponent, experta en valors, va ressaltar en la seva intervenció la importància dels mateixos en l'acte de cuidar. La segona part de l'acte la va constituir una taula rodona en la que van participar la Sra.Amelia Guilera  (Directora de l'EUI Sant Joan de Déu), la Sra. Àngels Pedrola (Directora del Curs de cuidadors/es) i el Sr.Jordi Roglà (Director de Caritas Barcelona). L'acte va acabar amb el repartiment de diplomes acreditatius del curs a càrrec dels/de les ponents de la taula rodona i les fotos de rigor del grup. Autora: Àngels Pedrola Segarra

EUI Sant Joan de Déu de Barcelona 

Molt aviat disponible a la revista: Información y Noticias