Comunicat del rector de la UB relatiu a l'augment de la docència presencial durant el segon semestre del curs 2020-2021

  • Publicado el 18 de març de 2021

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Informació en relació amb la nova resolució de la UB sobre l'augment de la presencialitat en la docència

D'acord amb la resolució del rector de la Universitat de Barcelona, es mantenen els tres grups estables A, B i C del Grau en Infermeria pels estudiants de 1r curs, Estades Clíniques II i III de 3r curs, i Pràcticum de 4t curs. Respecte als estudiants de 2n curs, es mantindrà la docència híbrida (presencialitat/virtualitat). 

Resolució SLT/612/2021, de 5 de març, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya (Article núm. 16 - Activitats docents universitàries).

Resolució del rector de la Universitat de Barcelona per la qual autoritza l'increment de la presencialitat en les activitats docents fins al 30% de l'alumnat de cada centre en qualsevol dels seus ensenyaments.

 

 

Grau