El Congrés Internacional d’Infermeria ha comptat amb la presència del Campus Docent

  • Publicado el 01 de juny de 2017

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Campus Docent Sant Joan de Déu ha participat al Congrés Internacional d’Infermeria celebrat a Barcelona, entre els dies 27 de Maig i 1 de Juny.

Barcelona ha acollit aquests darrers dies un miler d’infermers/es vingut d’arreu del món per assistir al Congrés Internacional d’Infermeria (CIE 2017). Durant l’esdeveniment s’ha examinat la importància d’integrar la pràctica, la ciència, el coneixement i l’equitat per oferir unes millors atencions i cercar l’excel·lència en la pràctica infermera. El congrés ha brindat l’oportunitat d’establir relacions entre professionals i difondre el coneixement en diferents especialitats d’infermeria.

Durant la jornada, professors del Campus Docent Sant Joan de Déu han pogut assistir a ponències i presentacions realitzades per diferents professionals on s’ha debatut sobre: la pràctica professional de la infermeria, la regulació i el benestar socioeconòmic del sector. 

El congrés ha comptat amb la presentació de dos pòsters per part dels professors del Campus Docent, el Sr. Carlos Nebot i la Sra. Mariona Farrés. Per la seva banda el Sr. Nebot ha presentat el pòster titulat “Identificació de les dificultats i emocions de tutorització de pràctiques del Grau en Infermeria. Eines per a la millora docent”; on s’han identificat les dificultats que pateixen els tutors de pràctiques i quines són les emocions negatives que han experimentat durant el procés.

D’altra banda el pòster presentat per la Sra. Farrés ha estat “Millorant la pràctica clínica. Formació en Ventilació mecànica no invasiva pediàtrica (VMNI) en la formació postgraduada d’Infermeria”. En aquest cas s’ha analitzat la satisfacció i l’aprenentatge per part dels estudiants dels cursos de simulació clínica, realitzats a la Sala Darwin de Simulació del Campus Docent Sant Joan de Déu.