Creada la primera Associació Científica d'Infermers i Infermeres Acupuntores de Catalunya

  • Publicado el 12 de maig de 2017

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El passat dijous 27 d'abril, la Setmana Natural del Col·legi d'Infermers de Barcelona va acollir la presentació de la primera Associació Científica d'Infermers i Infermeres Acupuntores de Catalunya (ACIAC).

L'ACIAC és una associació cientificosanitària i professional, sense ànim de lucre, constituïda per infermeres i llevadores acupuntores, interessades a incorporar la utilització dels instruments procedents de la Medicina Tradicional Xinesa a les cures Infermeres.

El projecte ha estat impulsat per les infermeres Mar Caparrós, Chiara Capece, Teresa Pujadas i Montse Mitjans, professores del Màster en Medicina Tradicional Xinesa i Acupuntura impartit al Campus Docent Sant Joan de Déu.

L'ACIAC vol exercir un lideratge ferm en el desenvolupament de les infermeres i infermers acupuntors per poder ser un referent associatiu; i així promoure també línies de recerca específiques, en el marc d'un paradigma holístic i integratiu. Els valors de l'ACIAC estan lligats a l'essència infermera i a la filosofia de la Medicina Tradicional Xinesa i treballaran per a garantir la responsabilitat, el compromís, la professionalitat, la rugositat, la transparència i la transversalitat en la pràctica de l'acupuntura. A més de visibilitats els infermers acupuntors i donar a conèixer que l'acupuntura pot ser un bon instrument de cures infermers.

 
Màster