El Departament d'Educació reconeix el Campus Docent SJD per l'assoliment del sistema de qualitat ISO als ensenyaments de Cicles Formatius

  • Publicado el 12 de novembre de 2021

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La consecució d'aquest diploma reforça el compromís del Campus en la formació de professionals dels àmbits de la salut i social a partir de l'excel·lència en l’organització, gestió i desenvolupament d’accions.

Durant la XIX Jornada de Qualitat a l’Ensenyament, el Campus Docent Sant Joan de Déu ha estat guardonat amb un diploma com a reconeixement per l’assoliment de la certificació del sistema de gestió de qualitat UNE-EN ISO 9001:2015 als ensenyaments de Cicles Formatius.

L’entrega de diplomes s’ha realitzat per videoconferència, i ha estat el Sr. Jose Antonio Giménez, director de cicles formatius, el representant del Campus en l’acte virtual.

Des del 1998, el Departament d’Educació proporciona suport als centres educatius de Catalunya per tal de desplegar sistemes de gestió de la qualitat. L’objectiu principal és el d’afavorir la implementació de millores en la gestió, eficaces i eficients, que ajudin els centres a obtenir resultats excel·lents en tots els seus processos, especialment els d’ensenyament i aprenentatge.

Actualment, el Campus compta amb quatre ensenyaments de cicles formatius: el CFGM en Cures Auxiliars en Infermeria (en modalitat presencial i virtual), el CFGS en Documentació i Administració Sanitàries, i el CFGS en Integració Social, impartit al centre des del curs 2020/2021. 

En aquest mateix acte, la professora Carme Rovira va participar com a ponent en la taula rodona Moocs, nooc i microlearning, on es va posar el focus en la importància d’aquestes noves plataformes d’aprenentatge a l’hora de generar coneixement, i la seva capacitat de contínua transformació. 

 

Qualitat