Donació del Campus Docent al Programa d'Ajudes Humanitàries de Juan Ciudad ONGD

  • Publicado el 10 de juny de 2016

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

L'estudiant de primer curs del grau en Infermeria, Katherine Viejo, feu entrega dels diners recollits al Campus Docent que aniran destinats a la damnificació dels afectats pel terratrèmol de l'Equador, en el marc del Programa d'Ajudes Humanitàries de Juan Ciudad ONGD.

Juan Ciudad ONGD (JCONGD) és una Organització No Governamental pel Desenvolupament (ONGD) creada per l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu a Espanya el 1991, que treballa en l'àmbit social i sanitari des de la Cooperació Internacional, per un Desenvolupament Humà Sostenible i la defensa dels Drets Humans. Actualment l'Ordre Hospitalari de Sant Joan de Déu compta amb dos centres sociosanitaris a Quito, on s'atenen a persones d'escassos recursos que viuen en situacions d'exclusió social i vulnerabilitat.