El Dr. Juan Roldán codirigeix una altra tesi doctoral d’excel·lència

  • Publicado el 30 de octubre de 2019

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Dr. Juan Roldán, junt amb la Dra. Montserrat Puig i la Dra. M. Teresa Lluch, com a tutora aquesta última, han dirigit la tesi de Sara Sánchez Balcells, professora col·laboradora del Campus Docent Sant Joan de Déu.

La Sara Sánchez Balcells, infermera especialista en salut mental i gestora de casos del PSI de Castelldefels del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ha presentat la seva tesi amb menció europea titulada "Adaptación y validación de las escalas QPC Qiality in Psychiatric Care en el ámbito de la hospitalización".

L’acte va tenir lloc el dilluns 30 de setembre de 2019 a les 12h a la Sala Roser Valls del Campus de Bellvitge de la Universitat de Barcelona. Els membres que van compondre el tribunal van ser la Dra. Susana Ochoa, coordinadora de recerca del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, la Dra. Carmen Farré, directora del programa de doctorat de la Universitat Rovira i Virgili i el Dr. Carlos Sequeira, professor titular de l’escola d’infermeria d’Oporto i president de l’associació nacional d’infermeria de la Salut Mental de Portugal.

També van estar presents la Dra. Agneta Schröder i el Dr. Lars-olov Lundqvist, autors originals dels instruments i investigadors sèniors de la Unitat del Research Center of Örebro Hospital (Suècia).

Durant els anys de realització de la seva tesi, la Sara Sánchez va duu a terme una estada predoctoral amb l’equip d’investigadors del Campus Docent Sant Joan de Déu i una altra a la Unitat de Recerca de l’Hospital Universitari d’Örebro (Suècia).

La tesi ha estat avaluada amb una puntuació d’excel·lent cum laude per part del tribunal.

Des del Campus Docent volem felicitar la Dra. Sara Sánchez i el Dr. Juan Roldán pel seu esforç i dedicació.

Recerca