El Dr. Juan Roldán ha codirigit una tesi d’excel·lència

  • Publicado el 03 de octubre de 2019

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Dr. Juan Roldán, conjuntament amb la Dra. Sandra Cabrera i la Dra. Teresa Lluch, com a tutora aquesta darrera, ha dirigit la tesi de Lucia Muñoz Narbona, infermera i coordinadora d’investigació i assajos clínics de l’Hospital Germans Trias i Pujol.

L’acte va tenir lloc el divendres 20 de setembre de 2019 a les 11 hores a la Sala d’Actes del Campus de Bellvitge de la Universitat de Barcelona. Donat que durant el curs 2018-2019 la Lucía Muñoz va fer una estada predoctoral amb l’equip investigador del Campus Docent, alguns dels doctors del centre han volgut acompanyar-la en un dia tant important, a nivell acadèmic, per ella.

La tesi doctoral es titula: “Escala PAINAD: adaptación y validación en pacientes no comunicativos hospitalizados e impacto de una intervención formativa a enfermeras para su administración”.

Aprofitant l’avinentesa de que la tesi ha estat avaluada amb una puntuació d’excel·lent cum laude per part del tribunal, tot l’equip de professionals del Campus felicitem a la Dra. Lucia Muñoz i al Dr. Juan Roldán per la feina realitzada durant aquests tres anys.

Recerca