El Dr. Oscar Bautista ha participat com a Responsable del Comitè Científic i part del Comitè Organitzador del Congrés d’Emergències Mèdiques Transfrontereres

  • Publicado el 23 de juny de 2022

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El passat 12 i 13 de maig es va celebrar al municipi d’Alp el 1r Congrés d’Emergències Mèdiques Transfrontereres organitzat pel SEM dins del projecte EGALURG.

El Dr. Oscar Bautista, professor titular i membre del Patronat del Campus Docent Sant Joan de Déu va participar com a Responsable del Comitè Científic i com a part del Comitè Organitzador.

Al congrés es van compartir els resultats assolits al llarg del desenvolupament del projecte transfronterer i les experiències de treball conjunt fruit de la col·laboració entre equips sanitaris de diferents territoris que aquest projecte ha permès posar en pràctica.

Un dels objectius principals del projecte EGALURG és la formació dels professionals de diferents territoris per treballar conjuntament, per tant, durant les jornades es van organitzar expositors i talles de simulació de posada en pràctica de protocols clínics i de gestió i registre d’incidents amb múltiples afectats.

Dins d’aquestes formacions va col·laborar la Mariona Farrés, professora titular del Campus i Responsable del Centre de Simulació SAVI, com a docent del taller “Debriefing comú amb diferents institucions”.

EGALURG és una iniciativa europea per a la creació d’una xarxa de cooperació sanitària en casos d’emergència a la zona transpirinenca, amb l’objectiu de reduir les desigualtats d’accés a l’assistència sanitària, tant en àrees remotes com en el lloc dels accidents.

Institucional