La Dra. Cristina Domingo visita el Memorial Sloan Kettering Cancer Center de Nova York

  • Publicado el 19 de desembre de 2017

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Aquest mes de desembre la Dra. Cristina Domingo ha realitzat una visita al Servei de Medicina Integrativa de l’hospital oncològic més important de Nova York.

Actualment, el Memorial Sloan Kettering Cancer Center és un dels millors centres especialitzats en el tractament del càncer als Estats Units i està dirigit pel Dr. Josep Baselga. El centre disposa d’un Servei de Medicina Integrativa, coordinat pel Dr. Gary Deng, especialista en acupuntura

Durant la visita, la Dra. Domingo va conèixer de primera mà com s’apliquen les tècniques d’acupuntura durant el tractament oncològic dels pacients; principalment s’utilitzen per pal·liar el dolor, els marejos, la xerostomia i la leucopènia derivats de la medicació. La Dra. Domingo destacà que actualment l’acupuntura està integrada dins de la cartera de tractaments i serveis que ofereix l’hospital als seus pacients; constatant, així, els excel·lents resultats científics que demostren que les tècniques d’acupuntura disminueixen els dies d’ estada hospitalària dels pacients oncològics.

De la visita al Memorial Sloan Kettering Cancer Center, la Dra. Cristina Domingo, directora del màster de Medicina Tradicional Xinesa i Acupuntura, s’emporta cap al Campus Docent tot el coneixement adquirit que podrà transmetre als estudiants; a més de conèixer quin és el funcionament del Servei de Medicina Integrativa i com podria reproduir-se un servei semblant a aquest als hospitals del nostre país.

Trobareu informació addicional al web "Màster Acupuntura"

Màster