La Dra. Farrés participa en el XXIX Taller Docent SEEGG 2022

  • Publicado el 16 de desembre de 2022

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A finals de novembre es va celebrar el XXIX Taller Docent SEEGG 2022: La simulació com eina per a la infermeria gerontogeriàtrica.

Durant la segona jornada del taller es va analitzar juntament amb els membres de la GRISCA (Grup de Recerca Infermera en Simulació a Catalunya i Andorra) la inserció de la simulació als plans docents del Grau en Infermeria i l’ús de la simulació com eina avaluadora.

 

En aquesta segona jornada del taller, la Dra. Mariona Farrés, professora titular del Campus Docent Sant Joan de Déu i Responsable del Centre de Simulació SAVI del Campus, va participar explicant les seves experiències en projectes d’investigació en aquesta matèria juntament amb la Dra. Marta Raurell, la Dra. Antonia Puiggrós i la Dra. Leticia bazo.

Institucional