Dra. Lorena Molina: “La innovació al Campus no és un aspecte puntual, sinó una manera de fer, pensar i ser”

  • Publicado el 11 de octubre de 2021

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La directora general del Campus Docent SJD ha estat entrevistada en l’edició dominical del Diari Ara, on ha repassat l’actualitat de la institució i els futurs reptes a assolir.

Davant la necessitat d’abordar els buits de les noves tecnologies en l’àmbit de la salut, la Dra. Lorena Molina ha posat en relleu la importància de la innovació com un element clau i diferenciador: “Hem trobat la manera de donar resposta a les demandes i canvis socials combinant la tradició ètica i solidària amb la pràctica basada en l’evidència, els nous models d’aprenentatge i el I+D+i, amb l’objectiu de la millora contínua”.

En aquesta mateixa tònica, la Dra. Molina ha afirmat que el nou edifici del Campus Docent Sant Joan de Déu permetrà crear un “nou concepte d’espai sostenible i tecnològic per posicionar-ho com a referent en el context educatiu, promovent la innovació educativa, les estratègies docents disruptives i les experiències d’aprenentatge”.

Precisament sobre aquesta nova ubicació a Sant Boi de Llobregat a partir del curs vinent, la directora del Campus ha destacat el fet d’integrar-se dins del recinte del Parc Sanitari SJD, perquè permetrà “afavorir la transferència de coneixement entre la comunitat educativa, l’assistencial i el territori”.

Per últim, també ha remarcat l’elevada demanda actual en la professió infermera, on el prestigi social i l'inserció laboral del sector creix dia a dia.

A més de la seva labor de gestió com a directora general del Campus Docent Sant Joan de Déu, la Dra. Molina és docent, fa recerca i segueix vinculada a la tasca assistencial fent guàrdies com a infermera al Sistema Mèdic d’Emergències de Catalunya.

Podeu llegir l’entrevista completa descarregant l’edició digital del Diari Ara Núm. 3936, publicada el 10/10/2021 en format paper.

Institucional