La Dra. Mariona Farrés Tarafa s'uneix a la Junta Directiva de la SESSEP

  • Publicado el 17 de abril de 2024

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Campus Docent Sant Joan de Déu reforça el seu compromís amb la Simulació Clínica amb la incorporació de la Dra. Mariona Farrés Tarafa, co-responsable del Centre de Simulació, a la Junta Directiva i Comitè Científic de la SESSEP.

 

La Dra. Mariona Farrés Tarafa, amb la seva destacada trajectòria acadèmica com a Doctora en Psicologia per la Universitat Rovira i Virgili i el seu lideratge en el Centre de Simulació del Campus Docent Sant Joan de Déu, s'uneix ara a la Societat Espanyola de Simulació Clínica i Seguretat del Pacient (SESSEP), una institució compromesa amb la promoció de la formació sanitària a través de la Simulació Clínica, com a membre de la Junta Directiva i del Comité Científic.

 

La missió de la SESSEP és millorar la seguretat clínica i la cura dels pacients mitjançant diverses modalitats de simulació clínica. Els seus valors fonamentals inclouen l'organització d'activitats de formació pre i postgrau, la facilitació de l'intercanvi d'experiències entre professionals i institucions, la promoció de la difusió de treballs científics i l'adaptació contínua de la seva governança per complir amb els seus objectius i projectes.

 

La incorporació de la Dra. Farrés Tarafa a la Junta Directiva de la SESSEP no només reconeix la seva experiència i lideratge en simulació clínica, sinó que també reforça el compromís del Campus amb l'excel·lència en la formació sanitària i la millora contínua de la seguretat del pacient a través de la simulació clínica.

 

La participació de la Dra. Mariona Farrés Tarafa a la Junta Directiva de la SESSEP representa un esdeveniment important en la col·laboració entre el Campus Docent Sant Joan de Déu i la comunitat de simulació clínica a nivell nacional.

Institucional