Elena Romagosa Danés guardonada per la Universitat de Barcelona amb el Premi Extraordinari de Màster 

  • Publicado el 30 de gener de 2019

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

L’exestudiant del Màster en Atenció emocional a l’infant hospitalitzat segons el model Child Life va recollir el Premi Extraordinari de Màster per haver obtingut la qualificació mitjana més alta dels seus estudis de la promoció 2016-2017.

L’acte de lliurament dels diplomes de Premi Extraordinari de Màster va tenir lloc el 29 de gener a les 12 hores al Paranimf de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona. 

L'entrega de premis va estar presidida pel rector de la Universitat de Barcelona, el Dr. Joan Elies. Durant el discurs d’inauguració va defensar que les universitats han de "contribuir d’una manera responsable al desenvolupament d’Europa, amb una visió integradora, oberta i inclusiva; el coneixement no té límits geogràfics ni polítics". El rector aposta per una "societat global" i va esmentar dos projectes de la Universitat de Barcelona que responen a aquesta finalitat: la participació en l’Agenda 2030 de les Nacions Unides i la creació de Charm-EU, el projecte d’universitat europea conjunt entre les universitats de Loránd Eötvös (Budapest), el Trinity College de Dublín, la Universitat d’Utrecht i la Universitat de Montpeller.

A més de destacar que Europa "ha estat l’eix de l’activitat acadèmica i innovadora" dels professors Ferrajoli i Vandelli, distingits amb grau de Doctor Honoris Causa durant l’acte.

La guardonada, Elena Romagosa, va estar acompanyada per la seva família i per la Dra. Núria Roca, professora del Campus Docent i directora del Màster en Atenció emocional a l’infant hospitalitzat segons el model Child Life.

Tot l’equip del Campus Docent Sant Joan de Déu felicita a l'Elena Romagosa per aquest premi.

Premis extraordinaris

Cada curs acadèmic s’atorguen premis extraordinaris per als diferents ensenyaments oficials de grau i de màster que imparteix la Universitat de Barcelona. Poden concórrer a aquesta convocatòria de premis extraordinaris els estudiants de la Universitat de Barcelona i dels centres adscrits que hagin finalitzat els estudis en qualsevol de les convocatòries establertes per al curs acadèmic corresponent, amb independència de l’any en què els hagin iniciat. Aquests guardons reconeixen els estudiants de la Universitat de Barcelona que han finalitzat els seus estudis amb una qualificació mitjana igual o superior a 9.

Doctors Honoris Causa

Durant l’acte la Universitat de Barcelona va conferir el grau de Doctor Honoris Causa al Dr. Luigi Ferrajoli, referent europeu en democràcia i dret, i el Dr. Luciano Vandelli, primera autoritat en dret administratiu i organització territorial.

Màster