“És important debatre sobre com podem humanitzar la tecnologia”

  • Publicado el 08 de octubre de 2018

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La Dra. Esther Insa ha participat en la 8a edició de les Jornades R+D+I TIC Salut i Social, organitzades a Vic els dies 27 i 28 de setembre.

Quins són els reptes que ha d’enfrontar l’ús de les TIC aplicades a la salut o quina és la importància de la humanització de la tecnologia. Aquestes han estat algunes de les qüestions que ha plantejat la Dra. Esther Insa, professora del Campus Docent, durant la seva ponència. Durant la conferència també ha parlat sobre la necessitat d’aprendre a realitzar treball interprofessional amb disciplines no sanitàries, i ha remarcat l’esforç docent que s’ha de fer per assegurar l’ètica tecnològica en la formació dels futurs professionals sanitaris.

D’altra banda, les Jornades han comptat amb la participació de les Sres. Júlia Bassedas i Gemma Cortés, estudiants de Grau en Infermeria, que han aportat la seva veu i experiència com a participants de l’eHealth Eurocampus Summer School 2018 celebrat al juny a la ciutat de Wrexham, Gales.

Aquesta ha estat la 8a edició de les Jornades que han girat al voltant de les Teràpies Digitals i han comptat amb uns 400 inscrits.. Les Jornades R+D+I TIC Salut i Social tenen com a objectiu potenciar la visibilitat dels agents clau del sector TIC, Salut i Social; a més d’esdevenir una plataforma de referència per a la transferència de coneixement, que ajudi a millorar la convergència entre el món de la recerca, l’empresa i l’assistència.

Innovació