Es lliuren 9.000 euros a la Unitat d’atenció i valoració a afectats per terrorisme (UAVAT)

  • Publicado el 20 de maig de 2020

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Ediciones San Juan de Dios- Campus Docent ha fet el lliurament de 9.000 € a la Unitat d’atenció i valoració a afectats per terrorisme (UAVAT).

Aquest import es correspon a la totalitat dels diners recaptats per la venda de la primera edició del llibre “Les infermeres en l’atemptat del 17A”.

Un any després dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils, Ediciones San Juan de Dios – Campus Docent va presentar el llibre “Les infermeres en l’atemptat del 17A: Històries de solidaritat i professionalitat” amb l’objectiu de donar visibilitat al treball dels professionals d’infermeria en una situació d’emergència.

El llibre és un recull del testimoni d’una quinzena d’infermers i infermeres que van intervenir en l’atenció i la cura de les víctimes del 17 d’agost de 2017.

El llibre està coordinat per la Dra. Olivé i hi participen com a autors la Dra. Amèlia Guilera, la Dra. Anna Ramió i el Sr. Óscar Bautista, professionals del Campus Docent Sant Joan de Déu, entre altres. A més compta amb la presentació de l’Alcaldessa de Barcelona, l'Excma. Sra. Ada Colau.

La publicació es va presentar en el mes de setembre de 2018 i va comptar amb la presència d’un gran nombre d’assistents, entre els quals hi havia alguns dels professionals que van viure aquella jornada.

Tots els beneficis obtinguts amb la venda del llibre, en aquesta edició solidària, han estat lliurats a la Unitat d’Atenció i Valoració a Afectats per Terrorisme (UAVAT).

Així que sigui possible, el Campus Docent Sant Joan de Déu organitzarà un acte formal del lliurament de l’import econòmic a la UAVAT, un cop superada la crisi per la Covid-19.

Edicions SJD