Estudiants voluntaris a la IV Edició de la Jornada Solidària "Somos Uno"

  • Publicado el 06 de juny de 2016

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Una dotzena d'estudiants del Campus Docent varen participar com a voluntaris a la IV Edició de la Jornada Solidària "Somos Uno", celebrada el passat 1 de juny a l'estadi del RCD Espanyol.

La Jornada Solidaria "Somos Uno" s'organitza anualment per quatre entitats: Fundació Aura, Fundació Damm, Hospital Sant Joan de Déu i Fundació Pasqual Maragall. Durant la jornada es celebra un torneig de futbol entre les empreses participants, seguit d'un sopar-espectacle on es realiyza un sorteig de regals entre els assistents.

Els diners recollits, durant aquesta edició, aniran destinats a la inserció laboral de persones amb síndrome de Down, la investigació i prevenció de l'Alzheimer i la recerca biomèdica de malalties infantils greus que es desenvolupen al nostre Hospital.

Els alumnes del Campus Docent donaren suport a la recepció dels convidats i a la venda de tiquets pel sopar, però també van tenir temps de gaudir de la feste i fotografiar-se amb diferents celebritats.