El Germà José Luis Fonseca Bravo reelegit Superior Provincial

  • Publicado el 24 de gener de 2018

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Els Germans capitulars han reelegit com a Superior Provincial el Germà José Luis Fonseca Bravo, en el marc del XXV Capítol Provincial que s’està celebrant a El Escorial (Madrid).

Aquest 24 de gener s’aprovarà la composició del Consell Provincial que ha de liderar el procés d’unificació que fou aprovat el passat dissabte, 20 de gener, al Capítol Interprovincial i que culminarà l’any 2020.

Tan el Capítol Provincial com el Capítol Interprovincial han analitzat el treball realitzat en les àrees d’Estructura, Missió i Col·laboradors. Des del passat 15 de gener una representació de Germans juntament amb un grup de col·laboradors capitulars, han analitzat el quadrienni des de l’òptica de “El futur de la Hospitalitat a Espanya” i han establer les línies estratègiques que marcaran els pròxims anys de l’Ordre a España. Prèviament a aquestes jornades es realitzà l’Assemblea Precapitular on va participar la Dra. Amèlia Guilera, directora del Campus Docent, presentant la feina que s’ha realitzat al Campus Docent el darrer quadrienni. 

En el Capítol han participat el Superior General, Germà Jesús Etayo, i els Consellers Generals, Germà Benigno Ramos i Germà Pascal Ahodegnon, que han presidit els Capítols Provincials, així com el bisbe de l’Ordre, el Germà José Luís Redrado. 

També s’han celebrat els Capítols de la Província de Castilla, on s’ha elegit el Germà Amador Fernández, i de la Província Bètica, on s’ha reelegit el Germà José Antonio Soria. 

Més informació

Font: El Hno. José Luis Fonseca Bravo reelegido Superior Provincial - Orden Hospitalaria San Juan de Dios Provincia de Aragón - San Rafael

Institucional