HACKATHON COVID-19, LA NOVA NORMALITAT

  • Publicado el 28 de abril de 2020

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La Hackathon Covid-19 és un esdeveniment online que busca productes i serveis per viure millor la nova normalitat. Tindrà lloc online de l’1 al 3 de maig de 2020.

Estem començant a viure en una nova realitat que ens planteja noves necessitats i demandes. Un nou present on són necessàries noves solucions per fer-ne front.

Hackathon Covid-19 són tres jornades creatives per treballar en positiu i aconseguir solucions per millorar la vida de la ciutadania en la nova normalitat amb el talent i la imaginació de la ciutadania, en col·laboració amb organitzacions públiques i privades. Hackathon Covid-19 planteja el REPTE de generar i accelerar serveis o productes per viure millor en la nova normalitat.

Mentors i experts

Uns 80 mentors i experts de difererents àrees aportaran els seus coneixements i experiència als participants. Entre ells, la nostra directora, Lorena Molina, la directora del Biobanc de l’Hospital Clínic, Aina Rodríguez, el director de l’Eurecat, Miquel Rey, la directora general de GSMA Mobile World Capital, Therese Jamaa, l’enginyer informàtic Josep M. Ganyet, Genís Roca de la consultora Roca Salvatella, el directiu de l’Àrea de Noves Tecnologies del FC Barcelona, Dídac Lee, la directora d’Abacus, Maravillas Rojo, Jesús Monleón, de SeedRocket, o l’ex ministre d’Indústria, Joan Majó, entre d’altres.

Qui hi pot participar?

L’esdeveniment online ESTÀ OBERT A TOTHOM: poden participar talents de diferents àmbits professionals i de coneixement, desenvolupadors/es, enginyers/es, professionals del món de la salut, científics, dissenyadors, emprenedors, per abordar conjuntament el REPTE que planteja l’organització: trobar productes i serveis per viure millor la nova normalitat.

“Hackathon Covid-19, la nova normalitat” és fruit de l’impuls de diversos emprenedors catalans, junt amb entitats, organitzacions, empreses i administracions públiques.

El projecte està obert a la col·laboració de totes les entitats, organitzacions, empreses, startup’s i persones que hi vulguin participar per connectar el talent amb les noves necessitats i així fer possible nous projectes orientats a millorar el nou present.

El procés d’inscripcions estarà obert fins el dijous 30 d’abril fins les 23.59 h. Aquestes són les bases per a la participació.

Quan es farà?

Es celebrarà online del divendres 1 al diumenge 3 de maig. El dilluns 4 de maig s’anunciaran els premis. Els equips tindran tres jornades per donar forma a projectes orientats a millorar la vida dels ciutadans en la nova normalitat. Hi ha previstes diverses conferències per part de destacades personalitats de diferents àmbits.

Premis Hackathon Covid-19

La Hackathon finalitzarà amb l’entrega de premis als productes o serveis que millorin la vida en la nova normalitat. Els equips guanyadors tindran dret a mentoring de primer nivell, a càrrec d'organitzacions i institucions inversores especialitzades en desenvolupament de projectes.

  • Premi Eurecat. Acompanyament durant 2 mesos per part dels experts d'Eurecat amb reunions setmanals per validar tecnològicament el projecte, analitzar state-of-the-art i donar una base innovadora i diferencial al projecte per poder complir el pla de negoci. També s'oferirà suport per buscar opcions de finançament.
  • Premi Tecnocampus. 6 mesos d’acompanyament i mentoring gratuïts + 6 mesos de serveis gratuïts en un espai de la pre incubadora, a més d’accés preferent a un espai de la incubadora amb un 50% de bonificació.
  • Premi SeedRocket. Participar en el pròxim campus d'acceleració del SeedRocket post confinament
  • Premi Barcelona Activa. Acompanyament en els programes d'acceleració de Barcelona Activa d'acord amb les necessitats del producte o servei.
  • Premi Per confirmar

 

Innovació