La importància de l’atenció integral a Sant Joan de Déu

  • Publicado el 06 de març de 2018

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Coincidint amb la celebració de Sant Joan de Déu, l’Orden Hospitalaria San Juan de Dios Provincia de Aragón-San Rafael estrena un vídeo sobre l’atenció integral.

El vídeo està protagonitzat per persones ateses als centres de Sant Joan de Déu i expliquen el valor afegit que suposa per elles ser ateses en aquests centres durant tots els cicles de la seva vida i en totes les dimensions de la persona.
 
L’objectiu és oferir una veritable atenció centrada en la persona: acompanyant el pacient, empoderant-lo, vetllant per la seva autocura i respectant el seu entorn emocional, entre altres, i fent-ho afavoreix el treball en equip i la cooperació interdisciplinar; així com fomentant la participació, la motivació dels professionals i la reflexió ètica. Aquests són alguns dels principis en els que es fonamenta l’atenció integral i que ara s’han recollit en un vídeo amb la veu del pacients i usuaris dels centres de la Província d’Aragó-Sant Rafael.

EL vídeo està promogut per l’Eix Provincial d’Atenció Integral, la missió del qual és impulsar i avançar en el desenvolupament del model d’Atenció Integral, propi de l’ Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, una atenció que va de l’inici al final de la vida.

Font: Vídeo: La atención integral, imprescindible durante todo el ciclo de vida de la persona – Orde Hospitalaria Sant Joan de Déu.

Institucional