Inici del primer curs acadèmic del Màster universitari en atenció emocional a l'infant hospitalitzat segons el model Child Life

  • Publicado el 23 de setembre de 2016

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Al llarg d’aquesta setmana s’ha iniciat el curs acadèmic del Màster universitari en atenció emocional a l’infant hospitalitzat segons el model Child Life per la Universitat de Barcelona.

El Campus Docent Sant Joan de Déu-Fundació Privada, en col·laboració amb l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu ha inaugurat la primera edició del màster “Atenció emocional a l’infant hospitalitzat segons el model Child Life”.

Es tracta d’un màster universitari que té com a finalitat formar a professionals competents per poder desenvolupar el model d’atenció Child Life, basat en una atenció holística i integral orientada a donar suport psicosocial als infants per fer front a les situacions que produeixen patiment i ansietat a causa de la malaltia i l’hospitalització.

El màster proporcionarà als estudiants eines de joc apropiades pel desenvolupament del pacient pediàtric, preparació psicològica informativa i tranquil·litzadora per ajudar els infants en el seu dia a dia a l’hospital. Els especialistes en “Child Life” formen part d’un model d’atenció interdisciplinari centrat en el pacient i la família, col·laborant amb ella i amb tot l’equip assistencial per desenvolupar un pla de cures excel·lents.