Ja es poden sol·licitar els programes de mobilitat internacional per a l’alumnat que vulgui estudiar a l’estranger

  • Publicado el 18 de novembre de 2019

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La Universitat de Barcelona ha obert les convocatòries de mobilitat internacional per a l’alumnat que vulgui estudiar a l’estranger durant el curs 2020-2021. La sol·licitud per optar-hi es pot fer fins al 10 de gener del 2020.

Els convenis d’intercanvi signats per la UB ofereixen l’opció d’estudiar a més de 800 universitats de 57 països d’arreu del món. Les estades poden ser d’un o dos semestres, tant en el marc del programa Erasmus+ com de convenis bilaterals signats per la UB o per alguna de les seves facultats. Està previst que, durant el curs acadèmic 2019-2020, més de mil estudiants de la UB duguin a terme una mobilitat internacional.

Requisits i tràmits

Per fer la sol·licitud, cal haver cursat més de 60 crèdits acadèmics o haver fet el primer curs complet. Els programes d’intercanvi garanteixen la reciprocitat, de manera que els estudiants que hi participin no han de pagar les despeses de matrícula a la universitat de destinació. A més, es garanteix la incorporació dels crèdits superats a l’expedient acadèmic i al suplement europeu al títol.

D’altra banda, els estudiants amb necessitats especials que vulguin demanar una mobilitat internacional poden trobar informació sobre el finançament complementari per al programa Erasmus+ i altres informacions d’interès a la pàgina Estudiants amb necessitats especials de l’Oficina de Mobilitat i Programes Internacionals.

Més informació

Mobilitat