Jornada de treball de l'equip de professionals del Campus Docent SJD

  • Publicado el 23 de setembre de 2021

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La jornada es va realitzar durant els dies 6 i 7 de setembre a Sant Antoni de Vilamajor, on per primera vegada des de l'inici de la pandèmia, tot el personal del centre es va poder reunir.

Just després de les vacances d’estiu i a les portes d’iniciar-se el nou curs acadèmic 2021-2022, el professorat, el personal d’Administració i serveis i el comitè de direcció del Campus Docent Sant Joan de Déu van realitzar una estada de dos dies en un entorn privilegiat, a Sant Antoni de Vilamajor (Barcelona).

La jornada de treball va estar centrada en la revisió de l’estat actual del Pla Estratègic 2018-2022, l’establiment dels objectius pel proper curs acadèmic, la definició dels reptes de futur i la presentació de la nova estructura organitzativa del centre.

El programa previst per les dues sessions va combinar les exposicions dels temes a tractar amb sessions de treball en grup, dinàmiques de cohesió d’equip i activitats transversals dirigides al treball de les habilitats de comunicació.

Aquesta ha estat la primera trobada presencial de tots els professionals del Campus després de gairebé dos cursos marcats per la situació excepcional de la pandèmia per la Covid-19. Com a precaució, es van prendre totes les mesures recomanades per la prevenció i control del brot epidèmic i abans de l’inici de la jornada tothom es va sotmetre a un test d’antígens.

La valoració dels més de 50 assistents a la trobada d’equip ha estat positiva i realitzar aquest tipus de jornada ha facilitat, també, conèixer les noves incorporacions de l’equip docent, tot plegat en un context molt més distès i dinàmic que l’entorn de treball habitual.

Institucional