Jubilació de la professora Àngels Pedrola Segarra

  • Publicado el 16 de juny de 2016

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El passat 3 de juny el Campus Docent va oferir-li un acte commemoratiu i de celebració com a agraïment a la seva dedicació a la docència i a la institució.

Després de 43 anys lligada a la Institució, inicialment com a estudiant de la primera promoció mixta d'Ajudants Tècnics Sanitaris i, després, com a professora tant a la Diplomatura com al Grau en Infermeria, durant aquest curs acadèmic 2015/16 s'ha jubilat l’Àngels Pedrola.

La seva tasca docent l’ha realitzat en l'àmbit de la Infermeria Medicoquirúrgica i la Infermeria Clínica. Ha estat tutora de pràctiques i del Pla d'Acció Tutorial. Fou pionera en la impartició de l'assignatura optativa de Cures Pal·liatives quan cap escola universitària feia aquesta formació. La seva professionalitat i compromís s'han mantingut al llarg dels anys, fet que la va portar a ser la presidenta de l'Associació d'exalumnes. Ha estat i és un referent per a tots els estudiants i professors del Campus.