L'equip docent del Campus participa en la trobada de professors i professores dels Centres de l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu.

  • Publicado el 12 de juliol de 2022

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La setmana passada es van reunir a Granada part dels equips dels diferents centres docents de l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu.

La jornada buscava propiciar la trobada entre els professors i professores i identificar activitats i projectes per futures col·laboracions. A més del Campus Docent Sant Joan de Déu, van participar el Campus Sant Rafael de Ciències de la Salut (Madrid), el Campus de Ciències de la Salut SJD (Ciempozuelos, Madrid) i el Campus Docent d'Investigació en Ciències de la Salut SJD (Sevilla).


El Campus va comptar amb l'assistència de professorat tant de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior com del Grau en Infermeria i Formació de Postgrau i Màster.

Entre altres activitats, dijous dia 7 va ser el torn de la Lorena Molina (Directora General), la Gemma Robleda (Directora de Programes Universitaris) i la Carme Rovira (pedagoga del Campus) de presentar els diferents projectes. Es van presentar el nou grup de recerca del Campus, el projecte de transformació del model educatiu Hospitality 5.0 i, per últim, tots els projectes lligats amb el nou edifici on es començarà docència el setembre de 2022.

Institucional