L’equip de la Fundació de Recerca liderat pel Dr. Juan Roldán guanya una de les Beques de Bioètica de la Fundació Victor Grífols i Lucas

  • Publicado el 16 de desembre de 2022

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Un dels objectius de la Fundació és impulsar l’estudi i investigació en àrees específiques de la bioètica.

Dins del foment del coneixement i la divulgació de la bioètica en els àmbits sanitaris, científics i educatius, la Fundació finança projectes que es preocupin per incorporar una mirada ètica en la salut, el dret, la ciència, el medi ambient, l’educació i la societat.

En la convocatòria 2022 dels Premis i Beques de la Fundació Victor Grífols i Lucas, un dels treballs becats ha estat el d’”Adaptació i validació del qüestionari <Impatient Dignity Scale (IPDS)>. Estudi multicientífic”, de l’equip de la Fundació de Recerca liderat pel Dr. Juan Roldán, professor titular i Cap d’Estudis en el Grau en Infermeria al Campus.

Recerca