Lliurament de certificats a les professores de la Escuela para Auxiliares de Enfermería San Rafael de Bogotà (Colòmbia)

  • Publicado el 19 de octubre de 2018

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Les professores van obtenir el certificat de formació experta a mans del Superior Provincial, el Germà Daniel Alberto Márquez

El certificat acredita a les professores i companyes de la Escuela para Auxiliares de Enfermería San Rafael de Bogotà (Colombia) com a expertes en "Tecnologías del Aprendizaje de la Enseñanza en la formación virtual para tutores".

El curs està organitzat i impartit per la Dra. Júlia Roura, adjunta a direcció del Campus Docent, i el Sr. Francesc Caravaca, responsable de virtualitat del Campus Docent, en el marc del Conveni d'Agermanament iniciat el 2016. La docència ha estat impartida virtualment a través de la plataforma Moodle.

El programa acadèmic s'imparteix en 375 hores lectives i té com a principals objectius conèixer els recursos que ofereix la plataforma d'aprenentatge virtual Moodle i utilitzar els seus recursos per a crear i tutoritzar cursos online.

Gràcies a aquesta formació les professores de l'escola de Bogotà han adquirit les capacitats necessàries per a realitzar i impartir formació online a través de Moodle.

Aquesta formació ha estat possible gràcies a la subvenció rebuda per la Magic Line d’Obra Social Sant Joan de Déu.

Solidaritat