Oberta la convocatòria del curs 2022-2023 per la sol·licitud de beca CDSJD d’estudis del Grau en Infermeria

  • Publicado el 18 de juliol de 2022

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

L’objectiu d’aquestes beques és garantir que els estudiants amb un bon rendiment acadèmic puguin continuar els seus estudis en cas que es trobin en una situació de vulnerabilitat.

Aquests ajuts estan adreçats als i les estudiants matriculats/des al Grau en Infermeria del centre amb, com a mínim, un curs acadèmic (60 ECTS) finalitzat, amb un bon rendiment acadèmic i un nivell de renda familiar que es trobi per sota del llindar 3 establert a la convocatòria de Beca general del Ministeri i/o una situació sobrevinguda en el trimestre/semestre anterior al moment de la publicació de la convocatòria, que afecti de manera greu a l’economia familiar (a excepció de situacions sobrevingudes causades per decisions personals, com el cas de l’emancipació del domicili familiar).

Aquests ajuts es poden atorgar més d’una vegada, valorant cada curs acadèmic els criteris preestablerts a les bases de la convocatòria, per tant, és possible optar amb independència d’haver estat becat el curs passat.

Es poden consultar les bases de la convocatòria i lliurar la documentació de manera telemàtica des del 25/07/2022 fins el 22/09/2022 a les 14.00h.

Grau