Participació al XIII Congrés Mèdic Internacional d'Acupuntura ICMART a Budapest

  • Publicado el 20 de novembre de 2008

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La Dra. Cristina Domingo va participar al XIII Congrés Mèdic Internacional d'Acupuntura ICMART.

La Dra. Cristina Domingo, directora del Màster d'Acupuntura i Medicina Tradicional Xinesa de l'Escola d'Infermeria de Sant Joan de Déu, va participar del 10 al 12 d'octubre de 2008, al XIII Congrés Mèdic Internacional d'Acupuntura ICMAT, celebrat a Budapest, presentant una ponència titulada "Fibromialgy: compendium of different studies of diagnosis and treatment" (Recull d'Estudi sobre Diagnòstic i Tractament en la Fibromialgia).

 

A continuació es mostra l'abstract de la comunicació presentada:

 

L'objectiu d'aquesta ponència és exposar, coordinadament, diversos estudis que confirmen els tender-points i la seva correspondència amb els punts d'acupuntura, com aquests punts es troben positius en els pacients de fibromiàlgia i es correlacionen amb la història clínica i el diagnòstic energètic, valorant l'eficàcia del tractament d'acupuntura amb el qüestionari FIQ-S (qüestionari d'impacte de la fibromiàlgia) i corroborant-lo amb els articles publicats sobre fibromiàlgia a revistes internacionals.

 

El recull d'estudis que s'expliquen, mostra els resultats obtinguts en la investigació de la fibromiàlgia, tant en l'exploració com en el diagnòstic i el tractament.

 

 

Més informació a: http://www.icmart2008congress.com/icmart.php