Participació del Campus Docent en les XI Jornades Assistencials de Sant Joan de Déu – Província d'Aragó Sant Rafael

  • Publicado el 19 de abril de 2017

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Les Dres. Núria Roca i Esther Insa, professores del Campus Docent, van assistir a les XI Jornades Assistencials de Sant Joan de Déu a Saragossa.

Per 11è any consecutiu l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu va organitzar les seves Jornades Assistencials que es realitzaren a Saragossa els dies 5, 6 i 7 d'abril. La 11a edició va girar entorn de la Humanització i les Noves Tecnologies; en paraules del Germà Superior Luis Fonseca els professionals de l'Orde tenen la responsabilitat d'analitzar la seva postura professional i personal davant la persona que pateix, l'ús que en fan dels mitjans de tècnics, que els ajuden a millorar el diagnòstic, la teràpia i el pronòstic, però tot això ha d'ajudar al contacte personal i no allunyar-lo d'ell.

La jornada va comptar amb l'assistència de les Dres. Núria Roca i Esther Insa, professores del Campus Docent. La Dra. Núria Roca, a més, va presentar la comunicació "La humanització de les cures en pediatria: seguretat emocional i qualitat assistencial"; que pertany a una línia de treball del Campus Docent. La jornada va comptar amb la participació d'altres professionals dels diferents centres de l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu – Província d'Aragó Sant Rafael.