Participació a les Jornades dels Cicles de Sanitat a l’Institut Miquel Martí i Pol

  • Publicado el 10 de maig de 2019

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El passat mes d’abril el Campus va presentar una ponència a les Jornades dels Cicles de Sanitat de l’Institut Miquel Martí i Pol.

Per primer cop, els estudiants de les línies de formació de farmàcia, laboratori, TCAI i anatomia patològica de l’Institut Miquel Martí i Pol es van asseure plegats per a compartir les darreres innovacions de cada àmbit i participar en tallers pràctics i d’altres activitats. L’intercanvi d’experiències i el treball conjunt va enriquir els dos dies que van durar les jornades.

El tema de les jornades era conèixer l’impacte que les noves tecnologies tenien en l’àmbit sanitari i l’objectiu que perseguia la institució era propiciar un entorn de treball en equip, aprofitar per ampliar coneixements i apropar als alumnes a la visió de professionals experts en la matèria. Amb aquesta intenció, la Dra. Esther Insa va formar part de la taula rodona d’obertura de les jornades on va presentar la ponència titulada “L’impacte de les noves tecnologies en l’àmbit de la infermeria”. Després d’exposar algunes de les darreres innovacions, que ja són una realitat en els nostres centres hospitalaris, va establir un debat amb els assistents que va permetre reflexionar sobre els buits que genera la tecnologia i sobre els que cal prendre consciència. 

Tot i que hi havia un públic molt jove a l’auditori, l’alumnat de l’Institut Miquel Martí i Pol va mostrar un alt interès i participació, permetent als experts convidats donar resposta a les inquietuds dels joves vers la tecnologia. El Campus Docent agraeix la oportunitat de compartir els coneixements i l’experiència tot esperant haver despertat la seva curiositat i haver-los motivat per continuar aprenent a partir de les noves  tecnologies aplicades al camp de la sanitat.  

Innovació