Polseres solidàries amb EL SÍNDROME DE RETT

  • Publicado el 10 de juny de 2013

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Coincidint amb la celebració de l´any Internacional de les Malalties Rares, UNO DE 50 ha creat una polsera per recolzar l´Obra Social de Sant Joan de Déu en la seva aposta per la investigació del síndrome de Rett.

El síndrome de Rett és una malaltia congènita que afecta a més de 3.000 nenes a Espanya i a prop de 300.000 al món.
 
La peça ideada ha volgut il.lustrar les patologies de la malaltia i per això porta gravades dues mans en forma d´ ales d´àngel que pretenen representar el seu moviment característic en les afectades i que es mostren obertes como a símbol esperançador. De la mateixa manera, UNO DE 50 ha pres el lema ”Silent Angels” per a referir-se als malalts de Síndrome de Rett i que va popularitzà l´ actriu Julia Roberts -una de les ambaixadores de la causa a nivell mundial-, ja que recorda  la pèrdua de la parla que produeix.
 
UNO DE 50 comercialitza aquest diseny unisex a les seves botigues nacionals i internacionals al preu de 29€.