Premis de l'ACMCB pel curs 2008/2009

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.
aca.jpg
L'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears (ACMCB) convoca els següents Premis pel curs 2008/2009
  • Premi "Jordi Gol i Gurina" a la trajectòria professional: Objecte: aquest Premi serà destinat a premiar i fer pública la trajectòria professional i humana d’un metge o un altre professional de les ciències de la salut vinculat a païssos de parla catalana.
  • Premi "Josep Trueta" de Recerca científica: Objecte: aquest Premi es lliurarà a la tasca de recerca, dins l’àmbit de les ciències de la salut, que hagi donat com a fruit una o més publicacions científiques d’arreu del món, almenys una de les quals durant l’any 2008 realitzada a Catalunya o a les Balears, que hom consideri posseeix les millors qualitats.
  • Premi "Jaume Aiguader i Miró" de Divulgació i Educació Sanitàries: Objecte: es premiarà l’article, treball literari, programa radiofònic o televisiu, video, pel·lícula o gravació realitzat en llengua catalana i difós en els mitjans de comunicació de Catalunya o de Balears l’any 2008 que, per la importància sanitària del tema i per l’interès del seu tractament, sobresurti en el camp de la divulgació i l’educació sanitàries.
  • Premi "Jaume Suñol Blanchart" a la millora de la informació dels pacients: Objecte: aquest premi té com a finalitat reconèixer les iniciatives que facilitin als pacients la comprensió de la seva malaltia, promoguin la seva autonomia i millorin els recursos i/o la disponibilitat dels professionals per informar i donar-los suport. Es valorarà especialment la capacitat de simplificar la informació mantenint el rigor científic, la factibilitat de la seva generalització i la innovació que representa.

 Termini de presentació de candidatures: abans del 16 de febrer del 2009.

Més informació