Presentació del projecte d’innovació VR2 Learn a Madrid

  • Publicado el 07 de febrer de 2018

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El passat 20 de gener la Dra. Esther Insa va presentar a Madrid el projecte VR2 Learn en “Punto de Encuentro Gastroenterología”

La Dra. Esther Insa, professora del Campus Docent, va impartir el “Taller VR2Learn: Experiència de realitat virtual per a l’ aprenentatge de contingut en salut”, basat en una experiència immersiva per l’interior de l’aparell digestiu. A través d’aquest taller, els professionals mèdics en gastroenterologia van poder indicar en quines patologies més prevalents pot ser útil l’ús de la realitat virtual

Aquest projecte es basa en l’ús de continguts mèdics orientats a la formació immersiva, que poden ser utilitzats des de dispositius mòbils fins a pantalles de televisió 3D, esterowall (paret virtual on es projecten imatges a alta resolució) o fulldome (format de projecció immersió basat en pel·lícules panoràmiques de 360º dins d’una cúpula).

El projecte VR2 Learn esta desevolupat gràcies a la col·laboració entre el Campus Docent Sant Joan de Déu i Mares Vituales

Innovació