El professor Jaime Carballedo ha participat en un programa de preparació per a líders en Simulació en Salut

  • Publicado el 04 de novembre de 2021

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Aquest curs impartit per l'Hospital virtual Valdecilla de Cantabria ha permès aportar un nou enfocament en la formació específica en simulació clínica.

"Fundamentos de la Simulación en Salud: Diseño y Debriefing" és un programa transformador on s'aplica la simulació en salut per desenvolupar i mantenir programes de simulació d'atenció mèdica d'alta qualitat per a organitzacions sanitàries. Per aquest motiu, aquest enfocament innovador està dirigit a tots els líders en simulació, educadors i investigadors compromesos amb el disseny i la integració de la simulació en l'avenç de l'educació i els sistemes sanitaris.

Entre els continguts treballats, destaquen les millores en planificació i disseny de les simulacions, del debriefing, i també la importància de generar un ambient d'aprenentatge segur per al participant.

Aquest programa impartit per l'Hospital virtual Valdecilla és fruit d’un projecte col·laboratiu entre el Center for Medical Simulation i la Harvard-MIT Division of Health Sciences and Technology, financiada per una beca de la Josiah Macy, Jr. Foundation.

A través del Centre de simulació SAVI, el Campus Docent Sant Joan de Déu aplica les teories docents més efectives i promou la innovació a través de la simulació.

Innovació