La professora Mariona Farrés participa en la 5a Trobada Internacional de Simulació Clínica SIMex 2021

  • Publicado el 19 de novembre de 2021

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Celebrat del 17 al 19 de novembre en format virtual des de Mèxic, diferents professionals de la salut interessats en la simulació han intercanviat experiències i nous avenços d'aquesta metodologia d'aprenentatge.

La professora del Campus Docent SJD i corresponsable del Centre de Simulació SAVI, Mariona Farrés, ha participat en la 5a Trobada Internacional de Simulació Clínica SIMex 2021, impartint el taller SimZones: gestión de actividades por simulación. Juntament amb la Mariona, hi han participat la Sra. Carla Prudencio, presidenta de la Societat Argentina de Simulació Clínica (SASIM), i el Dr. José Quintillà, presidente de la Societat Espanyola de Simulació Clínica i Seguretat del Pacient (SESSEP). Principalment, en el taller s’ha treballat el Model de zones de Peter Winstock, per tal que la comunitat de facilitadors en simulació puguin aplicar-lo a les seves institucions. Els assistents del taller provenien majoritàriament de Llatinoamèrica.

Celebrada en format virtual des de Mèxic, aquesta trobada ha ofert un espai als professionals de la salut interessats en la simulació com a estratègia educativa, per adquirir i intercanviar experiències, així com a actualització en els avenços tecnològics implementats en la simulació per afavorir la qualitat de l'atenció i seguretat dels pacients. L'edició d'aquest any 2021 ha tingut el títol: "La Simulación Clínica antes los Retos de la Educación en Ciencias de la Salud".

 

Innovació