La professora Mariona Farrés Tarafa, nova Doctora per la Universitat Rovira i Virgili

  • Publicado el 07 de juliol de 2022

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La Dra. Farrés ha presentat aquesta setmana a la Sala de Juntes de la Universitat Rovira i Virgili la seva tesi doctoral titulada “Traducció i validació al castellà d'una bateria d'instruments útils en simulació”.

La tesi, realitzada en la Facultat de Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili, ha estat dirigida pel Dr. Juan Roldán Merino, professor del Campus Docent Sant Joan de Déu i Cap d’Estudis del Grau en Infermeria. El tribunal ha estat presidit per la Dra. Carme Ferrer, amb la Dra. Irma Casas com a secretària i la Dra. Montse Puig com a vocal. A més, la Dra. Farrés ha assolit la qualificació d’Excel·lent i han estat proposada per a Cum Laude.

La Dra. Farrés es mostra molt agraïda amb tots els professors i professores del Campus Docent Sant Joan de Déu que van assistir, així com amb l’equip al complet del Centre de Simulació SAVI, les seves companyes del grup de recerca i les seves excompanyes infermeres de l’UCIP de l’Hospital maternoinfantil Sant Joan de Déu.

Recerca