Les professores Ainoa Biurrun, Gemma Robleda i Susana Santos obtenen beques COIB per als seus projectes de recerca

  • Publicado el 17 de novembre de 2021

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Aquestes ajudes econòmiques anuals permeten consolidar i potenciar nous projectes de recerca.

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) ha concedit tres beques a les professores Ainoa Biurrun, Gemma Robleda i Susana Santos dins de la Convocatòria d'Ajudes a la Recerca 2021. D'aquesta manera, els projectes de les tres professores del Campus Docent SJD rebran un impuls econòmic que permetrà continuar amb la seva investigació. Els projectes en qüestió han estat els següents:

  • PR-522/2021 - “Validación al español del cuestionario “Dignity in Care Scale for Nurses” en estudiantes de Grado y en profesionales de enfermería.” Investigadora principal: Dra. Ainoa Biurrun. Altres professors/es del CDSJD implicats: Juan Roldán, Bárbara Hurtado, Carlos Nebot, Maria José Morera, Óscar Bautista, Adrià Almazor, i Carmen Jerez
  • PR-526/2021 - “Eficacia y seguridad de la pupilometría como medición objetiva de la nocicepción en pacientes críticos.” Investigadora principal: Dra. Gemma Robleda.
  • PR-503/2021 - “Experiències de les persones usuàries de programes de rehabilitació cardíaca després d’un infart agut de miocardi. Estudi qualitatiu amb perspectiva de gènere”. Investigadora principal: Dra. Susana Santos. Altres professors/es del CDSJD implicats: Carmen Jerez i Marta Benet 

Aquesta iniciativa anual del COIB té com a objectiu potenciar l’augment de la qualitat i la quantitat d’estudis de recerca infermera, fonamentar les cures basades en l’evidència realitzades a les persones, donar suport econòmic per desenvolupar estudis de recerca, consolidar grups d’investigació i potenciar els investigadors principals que debuten en la recerca.

Grau