Professores innovadores al Women’s Forum Global Meeting (WFGM17)

  • Publicado el 16 de octubre de 2017

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La Dra. Esther Insa, professora del Campus Docent, ha participat en la 13ª edició del Woman’s Forum Global Meeting, que s’ha celebrat a París durant els dies 5 i 6 d’octubre.

En la 13ª edició del Woman’s Forum Global Meeting han participat 2.200 persones de 58 nacionalitats diferents, essent les dones més del 75% dels assistents. Sota el lema “Daring to lead in a disrupted world. Engage for impact!”, el Women's Forum té la convicció que les dones han de formar part de les solucions per fer front als desafiaments socials, econòmics, polítics, etc. als que ens encarem en aquest moments i en el futur. Durant les jornades s’han debatut i discutit temes sobre medi ambient, l’evolució de la tecnologia, el seu impacte en les “smart cities” i en les empreses, a més de conèixer quines són les oportunitats que ofereix un sistema financer des-globalitzat.

Un dels quatre pilars del congrés ha estat analitzar l’impacte de les noves tecnologies i la participació de les dones innovadores en el seu desenvolupament, amb la finalitat d’aplicar el desenvolupament tecnològic en la millora de la societat, l’economia, l’educació, etc. En aquest darrer ítem és on ha participat el Campus Docent, amb la presentació del projecte VR4Health per part de la Dra. Esther Insa i el Dr. Jordi Moyes (Universitat Politècnica de Catalunya).

L’empresa Sanofi ha esponsoritzat la participació dels dos assistents al congrés.

Innovació