El projecte VRtoLearn es fa un lloc a la V trobada Edutech de Tel Aviv

  • Publicado el 13 de abril de 2018

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La Dra. Esther Insa va presentar a Tel Aviv el projecte VRtoLearn , sobre realitat virtual aplicada als estudis universitaris i científics.

Tel Aviv (Israel) va acollir durant el mes de març una nova edició de la trobada Edutech, centrada en reflexionar sobre l'ús de la tecnologia en l'àmbit educatiu i destinada a professors i responsables d'educació. En la jornada van participar-hi experts d'arreu del món, com ara de Finlàndia i la Xina, països capdavanters en l'àmbit de l'educació. 

Més enllà de les ponències d'experts mundials, també es realitzaren tres taules rodones. En la primera es donà la veu als líders educatius i polítics de la regió, on exposaren la seva visió innovadora basada en experiències. La segona taula comptà amb la participació de pares i nens amb discapacitats, els quals la tecnologia els ha canviat la manera de viure el seu dia a dia. Finalment, en la tercera taula rodona sobre experiències d'aplicació de la tecnologia a les aules, fou on participà la Dra. Esther Insa, professora del Campus Docent Sant Joan de Déu, presentant el ventall de dispositius de realitat virtual que poden aplicar-se en les ciències de la Salut.

El Campus Docent posa de relleu la tasca que realitza The Atenea Foundation per fer arribar la tecnologia a tots els docents i agraeix la invitació a la trobada.

Innovació