Represa de la docència presencial del primer curs del Grau en Infermeria

  • Publicado el 09 de febrer de 2021

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A partir de dilluns 15 de febrer i amb la presencialitat restringida, segons les darreres mesures aprovades pel PROCICAT el dia 4 de febrer.

D'acord amb les noves directrius del PROCICAT de permetre la presencialitat per als primers cursos dels graus universitaris, els estudiants de 1r del Grau en Infermeria tornaran al Campus a partir del 15 de febrer reprenent els tres grups estables A, B i C i extremant les mesures de protecció contra la COVID-19. Aquesta mesura és prorrogable i es revisarà en funció de l'evolució de la situació sanitària i de les mesures que acordi el Govern.

Resolució SLT/275/2021, de 5 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya (Article nº16 - Activitats docents universitàries).

Resolució del rector de la Universitat de Barcelona per la qual autoritza la represa de l'activitat presencial dels estudiants de primer curs, en les mateixes condicions en què es va iniciar al primer semestre del curs 2020-2021.

Nota de premsa de la Generalitat de Catalunya.

Grau