Reunió amb els i les estudiants de l'Escola d'Infermeria de Mabessenh

  • Publicado el 08 de març de 2019

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Durant aquesta setmana, i dins de la programació de les activitats dutes a terme durant la visita a l’escola, el Campus Docent ha mantingut una reunió amb els estudiants de les dues línies de formació: les State Registered Nurse i les State Enrolled Community Health Nurses.

D’aquest darrer programa (State Enrolled Community Health Nurses) s’està cursant actualment la darrera promoció, donat que és una titulació que desapareix de l’estructura educativa del país de Sierra Leone.

Durant la trobada s’ha parlat de la importància de l’educació com a motor per a generar canvis i transformar les coses, del concepte de cuidar, de la mirada infermera i del compromís que tenen els estudiants com a futurs professionals sanitaris per a millorar la salut de la població de Sierra Leone.

Per part dels estudiants, han fet arribar al Campus Docent un llistat de peticions de millora, algunes relacionades amb aspectes acadèmics i d’altres amb els equipaments de les aules. Per part del Campus Docent s’estudiaran totes les propostes i es buscarà finançament per aquelles que es puguin resoldre.

Solidaritat